Valentijn

Vier Valentijn het heel je hart

Hier zijn nog een paar ideeën voor budgetvriendelijke Valentijns kado's en niet vergeten - je vrienden mag je ook verrassen!

1. Memory jar: Versier een glazen pot en vul deze met kleine briefjes waarop je mooie herinneringen, redenen waarom je van je partner houdt, grappige momenten, en andere liefdevolle gedachten schrijft. Telkens wanneer je partner een opkikker nodig heeft, kan hij of zij een briefje uit de pot halen en herinnerd worden aan jullie liefde.

2. Couponboekje: Maak een couponboekje met handgeschreven coupons voor dingen als een zelfgemaakt diner, een avondje film kijken, een massage, ontbijt op bed, of andere attente gebaren die je partner kan inwisselen wanneer hij of zij maar wil.

3. Plant of bloemen: Geef je partner een mooie kamerplant of een bosje bloemen. Dit cadeau is eenvoudig, budgetvriendelijk en zorgt voor een blijvende herinnering aan jullie liefde.

4. Verwen je Valentijn met kostbaar Fruit zoals een japanse peer of druiven, of gedroogd fruit zoals ongezwavelde abrikozen.

5. Sterren kijken: Maak een afspraak om samen naar de sterren te kijken op een open plek buiten de stad. Neem een deken mee, zoek een rustige plek en geniet samen van de prachtige nachtelijke hemel.

6. Zons opgang of ondergang ( zie sterren kijken)

7. Liefdesfoto's: Maak een verzameling van jullie favoriete foto's samen en maak een creatieve collage of fotoboek. Dit cadeau is persoonlijk en zal jullie mooie herinneringen in de schijnwerpers zetten.

8.Liefdes en bemoedigingsbrieven

Een "Open als.." brieven set: Schrijf een reeks brieven met verschillende labels, zoals "Open als je een glimlach nodig hebt", "Open als je een opkikker kunt gebruiken", "Open als je verdrietig bent", enzovoort. In elke brief kun je bemoedigende woorden, herinneringen of grappige anekdotes delen. Verpak de brieven in mooie enveloppen en geef ze aan je vriend(in) of partner. Dit cadeau is persoonlijk, liefdevol en kan je partner op verschillende momenten blij maken.

Ik hoop dat deze ideeën je helpen om een speciaal en betaalbaar Valentijnscadeau voor  te vinden!